Φωτισμός Γυμναστηρίου

18/10/2023 Προβολές: 2049

Με χαρά θα θέλαμε να ανακοινώσουμε τη νέα συναρπαστική μας συνεργασία-επανάσταση στον κλάδο του fitness!

Η GearUp, η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία αθλητικού εξοπλισμού, ένωσε τις δυνάμεις της με τη Led Snaps, κορυφαία εταιρεία σε ολοκληρωμένα, διαδραστικά συστήματα φωτισμού LED ειδικά προσαρμοσμένου σε χώρους fitness. Η GearUp έχοντας στο ενεργητικό της project σε περισσότερους από 1500 χώρους άθλησης σε συνδυασμό με τη LED τεχνολογία αιχμής της Led Snaps η οποία έχει σχεδιαστεί για να αναβαθμίζει τμήματα γιόγκα, Pilates, cardio και spin, υπόσχεται να δημιουργήσει υπερσύγχρονους χώρους fitness σε όλο τον κόσμο.Δείτε επιπλέον πληροφορίες στο παρακάτω βίντεο:


Τα συστήματα φωτισμού της LedSnaps, μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε χώρο, ανάλογα με τις ανάγκες σας:
Δείτε κάποιες από τις προσχεδιασμένες διαρρυθμίσεις μας:

linear
perimeterΕπικοινωνήστε με την ομάδα μας για να δημιουργήσετε τη διαρρύθμιση που εσείς επιθυμείτε.

FAQ


FAQ

Πόση ενέργεια καταναλώνει το σύστημα φωτισμού?

Η κατανάλωση εξαρτάται από τη διαρύθμιση του συστήματος (όσες περισσότερες μονάδες, τόση περισσότερη ενέργεια απαιτείται). Η κατανάλωση μίας λάμπας 1200 χιλιοστών, είναι 17,2w.

Συνδέεται το σύστημα φωτισμού με το ηχοσύστημά σας?

Το σύστημα φωτισμού της LedSnaps διαθέτει υποδοχή 3.5 χιλιοστών, οπότε συνδέεται κατευθείαν με το ηχοσύστημά σας. Επίσης μπορεί να συνδεθεί και μέσω του εξωτερικού μικροφώνου που παρέχεται με το σύστημα.

Μπορώ να προσθέσω σε σύστημα που έχει ήδη εγκατασταθεί?

Φυσικά. Καλέστε μας για να σας για να σας καθοδηγήσουμε σχετικά με το τι χρειάζεστε για να μεγαλώσετε την εγκατάσταση σας.

Υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης σε οροφή με πολλές διαφορετικές τεχνοτροπίες?

Οι λάμπες 1200 χιλιοστών της LedSnaps διατίθενται και σε ειδικά σχεδιασμένη παραλλαγή με καλώδιο το οποίο επεκτείνεται ώστε να μπορούν να εγκατασταθούν χαμηλότερα ή ανάμεσα σε οποιουδήποτε τύπου τεχνοτροπία βρίσκεται στην οροφή σας και αποτρέπει μία <<ευθεία>> εγκατάσταση

Είναι εύκολη η χρήση του πίνακα ελέγχου?

Στον εντοιχιζόμενο πίνακα ελέγχου, είναι προεγκατεστημένη η εφαρμογή της LedSnaps που είναι σχεδιασμένη από γυμναστές με γνώμονες την ευκολία στην χρήση και την αποτελεσματικότητά της.

Αναλαμβάνετε την εγκατάσταση του συστήματος?

Η εγκατάσταση μπορεί να πραγματοποιηθεί από το εξειδικευμένο συνεργείο μας.