Ανοιχτή Trap / Hex Bar

SKU: 30119
  • Στιβαρή κατασκευή με άνοιγμα στη μία πλευρά
  • 2 ζεύγη παράλληλων λαβών με διαφορετικά μεγέθη
  • Προσφέρει μεγάλη ποικιλία ασκήσεων
  • Κατάλληλο για διδασκαλία άρσεων θανάτου και ανάπτυξη μέγιστης σωματικής δύναμης

450,00€

112,50€/μήνα με finloup μάθε περισσότερα
Εκτός αποθέματος

1 χρόνος εγγύηση

Δικαίωμα Επιστροφής

εντός 10 εργάσιμων ημερών

Credit module TBI Bank RO 1.0.13

Η Ανοιχτή Trap ή αλλιώς Hex Bar της GearUp είναι κατασκευασμένη με τη μία πλευρά ανοιχτή κάτι που επιτρέπει ελεύθερη πρόσβαση στον ασκούμενο και μεγαλύτερο εύρος κίνησης κατά τη διάρκεια των ασκήσεων.

Τα δύο ζεύγη των λαβών προσφέρουν τη δυνατότητα να σηκωθεί η μπάρα από διαφορετικά ύψη παρέχοντας παράλληλα ασφάλεια και σταθερότητα στην προπόνηση.
Η μπάρα αυτή είναι ιδανική για διδασκαλία των άρσεων θανάτουs ή ακόμα και για την ανάπτυξη μέγιστής σωματικής δύναμης σε προχωρημένους αθλητές. Με δυο ζευγάρια λαβών σε διαφορετικά μεγέθη, επιτρέπει σε όλους τους εκπαιδευόμενους να εκτελέσουν μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων όπως deadlift, πολλαπλά είδη προβολών, ανασπάσεων ώμου, μονοποδικών καθισμάτων, step up, πλειομετρικών ασκήσεων, yolk, zercher και farmers carries με ένα μόνο εργαλείο!

Προπονηθείτε με ασφάλεια και ιδιαίτερα μεγάλη ποικιλία ασκήσεων χρησιμοποιώντας την Ανοιχτή Trap ή αλλιώς Hex Bar της GearUp!

  • Διαστάσεις Προϊόντος : 216 × 66 × 18 cm (Μήκος x Πλάτος x Ύψος)
  • Διαστάσεις Συσκευασίας : 115 x 70 x 16 cm (Μήκος x Πλάτος x Ύψος)

Οι μπάρες μας έχουν ένα έτος εγγύησης. Η εγγύησή μας όμως ΔΕΝ καλύπτει τη βαφή της μπάρας. Επιπλέον, συνιστούμε να τη λαδώνετε με WD-40 μια φορά τη βδομάδα για τη σωστή συντήρησή της.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή