Επέκταση Rig για Bulgarian Split Squat

SKU: 10340
  • Αξεσουάρ το οποίο ενσωματώνεται στα rigs & racks της GEAR UP
  • Στιβαρή κατασκευή φτιαγμένη από σίδερο και ανθεκτική δερμάτινη
  • Προσφέρεται για μεγάλη ποικιλία ασκήσεων όπως one-leg squats, Bulgarian squats και προπόνηση glutes/hamstrings

135,00€

Άμεσα Διαθέσιμο

Δικαίωμα Επιστροφής

εντός 10 εργάσιμων ημερών

Η επέκταση Rig για Bulgarian Split Squat της GearUp είναι εδώ για να προπονήσετε τις προβολές και τα single leg squat σας.

Σχεδιασμένο με γνώμονα την ασφάλεια και την πολυχρηστικότητα η επέκταση Rig για Bulgarian Split Squat επιτρέπει στο χρήστη γρήγορη αλλαγή ύψους τοποθέτησης ώστε να καλύψει τις ανάγκες αθλητών κάθε σωματότυπου. Τοποθετείται εύκολα σε οποιοδήποτε Rig της GearUp με το χαρακτηριστικό μπουλόνι ασφαλείας μας.

Το μαξιλάρι είναι ένας κύλινδρος καλυμμένος με υψηλής ποιότητας ταπετσαρία στο κλασσικό κόκκινο χρώμα της GearUp. Ολόκληρος ο κύλινδρος περιστρέφεται απαλά ακολουθώντας την κίνηση του χρήστη, αποτρέποντας την τριβή ανάμεσα σε αυτό και στο πόδι του ασκούμενου. Είναι σταθερό κατά τη χρήση και προσφέρει ιδανικό εύρος κίνησης σε όλες τις προπονήσεις ποδιών, σε σύγκριση με τη χρήση πάγκου με σταθερό ύψος χωρίς την ευχέρεια περιστροφικής κίνησης.

Η επέκταση Rig για Bulgarian Split Squat μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με γιλέκα, βάρη, μπάρες, kettlebells ή αλτήρες. Χρησιμοποιήστε την επέκταση Rig για Bulgarian Split Squat σαν ένα εργαλείο functional προπόνησης για να βελτιώσετε τη δύναμη των ποδιών σας, την ισορροπία και την ευλυγισία σας κ.α.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή