Οι ιδέες και οι τρόποι γυμναστικής αλλάζουν και εξελίσσονται διαρκώς για να προσφέρουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ευχαρίστηση. Και η εταιρεία gear up δημιουργήθηκε για αυτόν ακριβώς τον λόγο: Για να σας παρέχει τον αξιόπιστο εξοπλισμό fitness που χρειάζεστε ώστε η γυμναστική να γίνεται όχι μόνο αποτελεσματικά αλλά και με πραγματική ασφάλεια. Και το σημαντικότερο: χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία.

Μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο του fitness και μετά την διαπίστωσή μας ότι ο εξοπλισμός στον τομέα του fitness, ιδιαίτερα στον κομμάτι του crossfit, παρουσιάζει σοβαρές ελλείψεις και κινδύνους για τραυματισμούς, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια σειρά από δικά μας προϊόντα που σας βοηθούν να πετύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε, χωρίς να πέσετε στις συνηθισμένες «παγίδες».

Μετά από πολυετή έρευνα και αμέτρητες προσωπικές δοκιμές, η gear up δεν σας παρέχει απλώς τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για το γυμναστήριο ή την προσωπική σας προπόνηση. Σας παρέχει τη σιγουριά και τη βοήθεια που χρειάζεστε για να τα καταφέρετε.